All for Joomla All for Webmasters

emax kroner broer

 

IPS e.max kombinerer høy estetisk vitalitet med gode egenskaper styrkemessig. Dette innovative materialet oppfyller de høyeste estetiske krav og forener ny teknologi med eksepsjonell brukervennlighet. Det faktum at det også kan bondes, har også ført til at dette er blitt et veldig populært material innen protetiske konstruksjoner.

 

IPS e.max er et litium disilikat glasskeram med optimalisert gjennomskinnelighet, holdbarhet og styrke, for fulle anatomiske restaureringer. E.max blir fremstillt med CAD/CAM teknologi, og har en styrke på vel 400 MPa. Til sammenlikning har vanlig ytterporselen som brukes til kroner og broer en maksimal styrke på 120MPa. Foruten å være tilgjengelig som en monolittisk krone/bro, er det også mulig å brenne på litt porselen, ofte incisalt, for å optimalisere estetikken.

 

IPS e.max er et godt valg for enkle anterior / posterior kroner, små broer i front, skallfasetter og innlegg / onlays der det virkelig etterligner lysbrytning og naturlig gjennomskinnelighet nødvendig for fremragende estetisk utseende. Med to ganger styrken av den opprinnelige IPS Empress og maksimale estetisk egenskaper av en monolittisk struktur, er IPS e.max et godt valg for minimal invasiv estetisk tannbehandling.

 

adobeico