digitale avtrykk

Intra oral scanning

 

Vi mottar daglig digitale avtrykk fra ulike systemer. Vi var på forrige IDS messe i Køln, og de fleste som allerede selger slike systemer lanserte sine nye, bedre, lettere og mindre, håndstykker.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål angående innkjøp av system, eller sending av digitale avtrykk. Vi kan ta imot avtrykk fra alle systemer, her er noen eksempler:

 

 

3Shape Trios  
 3Shape Trios 3
 3M™ True Definition Scanner
Avtrykk 3m true definition scanner
iTero
itero
Sirona Cerec
cerec

 


 Digitale avtrykk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fullzirconia

Fullzircon

BruxZir kroner og broer har blitt mer og mer populære siste tiden. Dette fordi det gir en restaurasjon der man ikke behøver å frykte chipping, da vi kan lage disse uten ytterporselen. Kan også fremstilles skruretinert på implantat. Sterkt, og et godt alternativ til en tradisjonell morrison krone. Vi lager også BruxZir Anterior, som er en mer estetisk løsning anteriort.

 

Les mer...

Originale deler

Straumann krone

Vi streber alltid etter å bruke originale komponenter i implantatkonstruksjoner. Idag er det enklere enn noen gang å få dette til, da implantatprodusentene har kommet med flere nye produkter siste tiden. Idag kan du få en skruretinert krone med coboltcrom, zirconia, titan, eller et hvilket som helst annet kjernematerial. Ja til og med en Bruxzir fullzirconiakrone vil være et originalprodukt fra Straumann, Nobelbiocare, eller Dentsply Implants.

 

3D Printing

3d print dental

Vi er alltid i sving med de nyeste metoder for å kunne tilby de beste produkter og løsninger til våre kunder. Vi freser det meste av materialer idag i våre fresemaskiner på laboratoriet, men når det gjelder bittskinner, produkter og hjelpemidler innen kjeveortopedi, og guideskinner til kirurgi, så kan 3D-printing gi et enda bedre resultat.

Kjeveortopedi

kjeveortopedi

Visste du at vi også lager kjeveortopediske apperaturer? Vi er konkurransedyktig på både pris og leveringstid. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

 

Les mer...